Joleen Meere en Smaranda Molle versterken Efluenz

News / People

Efluenz verwelkomt twee nieuwe medewerkers: Joleen Meere als junior sales manager en Smaranda Molle als digital creative manager. Die strategische aanwervingen moet de expertise van het bedrijf versterken, evenals het vermogen om innovatieve en hoogwaardige diensten aan te bieden aan klanten.

Joleen Meere, junior sales manager, brengt dynamische energie en een frisse kijk op zakelijke ontwikkeling met zich mee. Met haar ervaring in campaign management en klantrelaties, werkend aan accounts zoals de Danone Groep en de Colruyt Groep, heeft Meere in de loop der jaren een diepgaand begrip van de nuances van influencer marketing verworven en een bijzondere affiniteit ontwikkeld voor klantinteractie. Ze heeft haar vermogen aangetoond om de behoeften van klanten te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te creëren. "Haar passie voor influencer marketing en toewijding aan klanttevredenheid zullen ons team verrijken en ons helpen nieuwe hoogten te bereiken," klinkt het bij Efluenz.

Smaranda Molle, digital creative manager, valt op door haar creativiteit en expertise in digitale communicatie, na haar tijd bij Hilarious Agency. Haar diverse portfolio weerspiegelt een beheersing van digitale trends en een vermogen om boeiende inhoud te creëren die resoneert met doelgroepen. Molle heeft gewerkt in verschillende velden zoals social media management, artistieke richting en copywriting, wat haar volgens Efluenz een waardevolle aanwinst maakt voor het team. "Haar innovatieve aanpak en scherp gevoel voor digitale creatie zullen de online aanwezigheid van onze klanten versterken en hun gemeenschap op een betekenisvollere manier betrekken."