JULIE BAKT ZE GRAAG WIT

Marketing / News / Retail

Julie HouseAll I want for Christmas… is a dessert? Binnenkort mag je alweer een verrassend feestmenu uitdenken met als pièce de résistance een memorabel zoet dessert. Maar waarom deze kerstperiode weer staan zwoegen in de keuken, wanneer je ook kunt imponeren met deze artisanale taarten? Bij zoetekauwen doet haar naam waarschijnlijk al een belletje rinkelen. Julie Stampaert, oprichtster van de zoete boetiek Julie’s House, tovert met desserts in haar atelier. Al jaren zweert de patissier bij verse, onbewerkte producten om mee te werken. Dit stemt overeen met de filosofie van St Môret en de liefde voor kwaliteitsvolle producten. Speciaal voor deze Kerstperiode dook Julie achter het fornuis met St Môret, een verse kaas, gemaakt van melk, room een snuifje zout en niets anders. Met andere woorden, een 100% natuurlijk product, zonder kunstmatig toegevoegde smaken of conserveermiddelen. In haar gloednieuwe atelier, creëerde de Gentse chef twee feestelijke baksels met St Môret, die je gegarandeerd een moment de gloire bezorgen tijdens je kerstdiner. Zij creëerde een winterse pavlova, afgewerkt met een laagje St Môret-crème zacht geparfumeerd met kaneel, gedecoreerd met fris citrusfruit, granaatappel en rozemarijntakjes. Voor wie van biscuit houdt, bakte ze ook een Swiss Roll gevuld met een frisse, smeuïge St Môret-crème en ambachtelijke confituur van blauwe bessen.

De pavlova met St Môret is te koop vanaf 2 oktober 2018 t.e.m. 8 april 2019. De St Môret Swiss Roll is te koop vanaf 4 december 2018 t.e.m. 31 januari 2019.