Lielens dekt tafel voor nieuwe klanten

KaasZwitserlandFromageSuisse

Budgets / News

KaasZwitserlandFromageSuisseLielens verwelkomt, na het winnen van de Benelux-pitch, het neusje van de zalm binnen de gastronomie, de authenticiteit en de knowhow: Kaas uit Zwitserland. Lielens krijgt de kans en het vertrouwen om het communicatie- en promotiebudget te beheren voor het volledige gamma van Kaas uit Zwitserland, waaronder Gruyère AOP, Emmentaler AOP, Appenzeller, alsook Raclette du Valais AOP, Tête de Moine AOP, Tomme Vaudoise, Vacherin Fribourgeois AOP en nog vele anderen. Een volledig programma generieke communicatie ten voordele van Kaas uit Zwitserland, zowel als doelgerichte acties voor de verschillende merken, wordt voorbereid. De nieuwe strategie en de key-visual zullen in september zichtbaar zijn.

Maar dat is niet de enige aanwinst voor Lielens. In 2015 kwamen Intermarché, Orchestra (dat twee jaar geleden Prémaman heeft overgenomen) en, in oktober, Shell Express aan boord. Voor Orchestra ging het (naast andere werkzaamheden) om de catalogus voor Frankrijk, België (twee taalversies) en Zwitserland, goed voor vijf maanden voltijds werk voor vijf personen.

In 2016 komen daar, naast Kaas uit Zwitserland, nog enkele nieuwe klanten bij. Liekens is betrokken bij de lancering van een nieuwe voedingsketen die over drie jaar 50 winkels in België wil hebben (maar waarvan de naam nog even geheim moet blijven) en werkt, als lid van het internationale zelfstandige netwerk ICOM, aan een internationale pitch voor een groot Frans voedingsmerk, Label Rouge. Ook voor Le Roi du Matelas/De Matrassenkoning (een keten met 100 winkels in Frankrijk en België) is Lielens intussen aan de slag.