Kanaal Z richt schijnwerpers op zorg en gezondheid

Kanaal Z logo

Media / News

canal z

Op woensdag 14 september start een nieuwe reeks van Z-Healthcare op Kanaal Z en Canal Z. Dit reportageprogramma spitst zich toe op nieuwe tendensen en innovatie in de brede sector van zorg, welzijn en gezondheidszorg.

Z-Healthcare

De zogenaamde witte economie is volop in beweging. Naast de technologische ontwikkelingen wordt op diverse andere vlakken geïnnoveerd. Steeds meer organisaties, voorzieningen en ondernemingen die actief zijn rond zorg, welzijn en gezondheid, nemen initiatieven om anders en nog beter te werken. Een betere kwaliteit en comfort voor patiënt en zorgverlener én betaalbaarheid van zorg en welzijn zijn de uitgangspunten. Die verhalen brengt Z-Healthcare de komende weken weer onder de aandacht. Z-Healthcare besteedt ook veel aandacht aan de menselijke verhalen van patiënten, senioren en zorgverleners.

Deze nieuwe reeks komt tot stand dankzij de steun van partners Philips, Rode Kruis-Vlaanderen, Zorgnet-Icuro en Roularta HealthCare, uitgever van onder meer de Artsenkrant, en HEALTH&CARE, de vakbeurs bij uitstek voor zorgprofessionals. De beurs vindt van 28 tot 30 september plaats in Flanders Expo in Gent.

Kanaal 2 logo

Z-Healthcare is elke woensdagavond op Kanaal Z en Canal Z te zien. Daarnaast kan het programma ook online worden bekeken via deze link.