Karen Fonteyne

New kids in town

2017 PUB01 NKIT Karen Fonteyne

“Ik behoor tot de laatste generatie van reclamestudenten van Sint-Lukas Brussel, waar mijn passie voor goede ideeën en design zich verder kon ontwikkelen. Na een succesvolle stage begon ik als creatief bij Famous. Ik leerde er de waarde van goede insights en hoe je er een impactvolle campagne mee kan maken. Daarna begon ik bij Havas WW Brussels, waar ik op grote klanten zoals ING en Peugeot werkte en me als copywriter verder kon ontplooien.

Samen met mijn teamgenoot, art director James Gambrill, begon ik eind november bij darwin. We kozen bewust voor een kleiner bureau, omdat we willen meebouwen aan een interessant verhaal en creatief onze grenzen willen verleggen. Onze planning zit vol beloftevolle projecten en boeiende pitches. Zo lanceren we deze maand de nieuwe campagne van Binck, waaronder ook hun eerste online film.

Vorig jaar heb ik samen met mijn vriend een halfjaar rond de wereld gereisd. We kwamen terug met tonnen inspiratie, een nieuwe visie op de wereld en een ‘just do it’-attitude. Deze mentaliteit neem ik ook mee naar mijn nieuwe job bij darwin.”