Karus en D-artagnan hebben menselijk veel geduld

Crea / News

Karus is als psychiatrisch ziekenhuis altijd op zoek naar extra collega’s. Medewerkers die goed kunnen luisteren en vooral veel geduld hebben. Maar waar vind je die tegenwoordig nog? Met de campagne ‘menselijk veel geduld’ pikt D-artagnan de meest geduldige mensen er zo uit.

Karus heeft vestigingen in Melle en Gent en telt bijna 1000 medewerkers. Het psychiatrisch ziekenhuis krijgt de openstaande vacatures moeilijk ingevuld, want als hardnekkig knelpuntberoep staat verpleegkundige in 2021 opnieuw op de eerste plaats in de lijst van de VDAB. Daarbovenop heeft Karus vooral nood aan psychiatrisch verpleegkundigen: een nog specifiekere doelgroep.

Om een sterk werkgeversmerk te creëren, ging D-artagnan eerst op zoek naar wat de medewerkers typeert. Wat blijkt? De collega’s van Karus hebben uitzonderlijk veel geduld. Met een creatieve campagne gaat het Brugse bureau op zoek naar mensen die minstens even veel geduld hebben. Hou jij het hoofd koel bij de campagnevideo?

De on- en offlineadvertenties spreken de meest geduldige mensen rechtstreeks aan. Laat jij een online banner met plezier laden? Of wacht je graag op de bus? Dan ben jij de juiste persoon voor een job bij Karus.