Katherina Kitsinis versterkt management Marnix & Ally

News / People

Marnix & Ally, het bureau in merkstrategie en PR, versterkt haar team met Katherina Kitsinis als associate partner. M&A verspreidt duurzame, innovatieve en authentieke merkverhalen via mens en media. Het bureau is geëvolueerd naar een PR en brand strategy bureau, met de nodige aandacht voor het strategisch ondersteunen en vermarkten van merken. Als nieuwe associate partner en head of strategy vervoegt Katherina Kitsinis het management team van M&A met haar diepgaande kennis over strategische merkgroei.

Marnix & Ally speelt een strategische rol in het creëren van merken en verspreiden van merkverhalen. Deze verscherpte aanpak, alsook het gefocuste merkaanbod bleek succesvol. Tijdens de pandemie van het afgelopen jaar is Marnix & Ally zelfs aanzienlijk gegroeid.

Om de strategische tak kracht bij te zetten haalde Marnix & Ally vorig jaar de aanvullende expertise van Katherina Kitsinis in huis. Deze samenwerking gaat nu nog een stapje verder. “Katherina is zowel strategisch als operationeel erg sterk. Ze heeft heel wat ervaring en expertise in strategische merkgroei. Dat koppelt ze aan een grote dosis leiderschap en bedrijfsmatige vaardigheden, die de toekomst van MARNIX and ALLY mee zullen vormgeven,” aldus founder en managing partner An-Katrien Dullers.

Marnix & Ally is een professionele sidekick voor de strategische begeleiding van merken. Strategische trajecten starten altijd met een diepgaande oefening, gevolgd door een langdurig traject met een constant oog op de volgende te nemen groeistap. De programma’s gebeuren in nauwe samenwerking met het merk. De merken krijgen de nodige handvaten om zelf aan de slag te gaan, door middel van gezamenlijke oefeningen. De coaching sessies dienen dan weer als klankbord om de ondernemers te begeleiden in het proces.

“Een duidelijke merkstrategie en een helder merkverhaal zijn vaak te weinig uitgewerkt. Laat dat net belangrijke ingrediënten zijn om gefocust en duurzaam te groeien naar een sterk merk. Het is een proces met verschillende groeifases waarin we hun professionele sidekick willen zijn. Met de nodige expertise willen we de mooie merken van Marnix & Ally ondersteunen in hun groei,” aldus Katherina Kitsinis. “Ik kijk er naar uit om samen met An-Katrien en het team vorm te geven aan Marnix & Ally. De duidelijke visie van het bedrijf en de unieke combinatie tussen PR en strategische merkbegeleiding voor een breed assortiment aan lifestyle brands maakt van Marnix & Ally een sterk bedrijf met een veelbelovende toekomst.” 

Foto: Shari Ruzzi