Kinepolis België heropent de zalen

Media / News

Als gevolg van de wereldwijde uitbraak van het coronavirus zag Kinepolis zich genoodzaakt vanaf midden maart al haar bioscopen te sluiten. Inmiddels werden bioscopen in diverse landen terug opgestart en is er een concreet heropeningsperspectief in alle landen waar de groep actief is. Ook in België.

De Belgische Kinepolis-bioscopen heropenen de deuren op 1 juli, met een beperking van 200 personen per zaal, zoals opgelegd door de Belgische overheid. Daarbij werd een perspectief gegeven van 400 personen per zaal vanaf 1 augustus (mits inachtname van social distancing), indien de situatie verder gunstig evolueert.

“We zijn blij dat we in alle landen filmliefhebbers opnieuw de filmervaring kunnen bieden die ze van ons gewoon zijn,” besluit Eddy Duquenne, CEO van Kinepolis Group. “Ik ben ervan overtuigd dat mensen terug samen entertainment willen beleven, de ‘avond uit’ die ze lange tijd hebben moeten missen. Wij stellen alles in het werk om hen op een veilige manier te ontvangen en hen zorgeloos te laten genieten van zowel nieuwe als oudere films die we terug naar het grote scherm halen.”