Kinepolis doet the great escape

Communication / Media / News

escapeOp zoek naar een originele teambuilding formule? Er is een trend die de wereld van teambuilding activiteiten verovert: escape rooms. Het principe is eenvoudig. Een team laat zich opsluiten in een kamer waarin allerlei clues te vinden zijn om te ontsnappen. Enkel door alle talenten bij elkaar te leggen en goed samen te werken kan het team hierin slagen. Een betere metafoor voor teamwork  op de werkplek is nauwelijks te vinden. Daarom besloot Kinepolis Leuven om twee escape rooms in te richten onder de naamGreat Escape. Dit zijn twee instapklare filmscenario’s met dezelfde teamopdracht: slaag erin binnen de 60 minuten te ontsnappen.
the-movie-set-1920x600Escape Room 1: Suspense @ The Movie Set 
Tijdens de opnames van een Franse film in de 70ies breekt plots paniek uit. Waar is de hoofdrolspeelster? De opnames moeten worden stilgelegd. Slaagt jouw team rin om dit mysterie tijdig op te lossen? Suspense tot de laatste seconde.
the-museum-1920x600 Escape Room 2: Art thieves @ The Museum

Een nieuw museum opende net de deuren. Hét ideale moment om toe te slaan, denkt de topbende. De uitdaging: zorg ervoor dat je binnen raakt in het museum, omzeil het bewakingssysteem en neem de kunstwerken mee naar de vluchtauto, net op tijd.