Kingsley & Partners neemt consultancy wel heel serieus

Crea / Luxemburg / News

Zes jaar geleden wilden Laurent Elias en Malik Gourara met de oprichting van Kingsley & Partners een revolutie teweegbrengen in de uitzendsector. Hun doel? De traditionele headhunter omvormen tot een echte carrièreconsulent, die zijn talenten gedurende hun hele carrière begeleidt en hen zo de beste professionele kansen biedt. Een succesvolle zet, want Kingsley & Partners realiseerde +31% groei tussen 2018 en 2019. Het consultancybureau is vandaag actief in de sectoren Finance, Legal en Wealth Management in België en Luxemburg.

Laurent Elias en Malik Gourara zijn ervan overtuigd dat prestaties voortkomen uit geluk. Dus kozen ze ervoor om hun leiding te baseren op principes van de ‘bevrijde onderneming’. Micromanagement is er verboden en werknemers moeten echte spelers zijn in hun ontwikkeling en die van het bedrijf. Een formaat waar mensen echt centraal staan, zowel intern als extern.

Om hun visie te ondersteunen, lanceerde het bedrijf een humoristische videocampagne in de vorm van een webserie, verspreid via YouTube, Facebook en Instagram. In de nogal surrealistische campagne zien we een carrièreconsulent die zijn job wel erg serieus neemt.