KOM NAAR 'AGENCY LIFE' IN FLANDERS EXPO OP 16 SEPTEMBER

Agenda / Communication / News

  • 16/09/2021

{Partner Content}

Agency Life*is een beetje zoals Samson indertijd: na de succesvolle serie is er nu ook de live-show.

(*Hoezo, “Wat is Agency Life?” Een sterke videoreeks over het reilen en zeilen binnen creatieve bureaus, tiens. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief?)

Daarvoor belden we, in no particular order: Steven Verbruggen(AdSomeNoise), Hannes Coudenys(Hurae), Taha Riani(Allyens), Cleo De Backer(We Make You Happy), Harry Demey(LDV United), Thomas Joos(Hypernova) en Timur Khan(Fold).

Waarover zullen zij het hebben? Vraag liever waarover ze het níet zullen hebben:

  • Steven Verbruggen vindt dat slimme digitale campagnes zowel efficiënt als effectief moeten zijn. Tegelijk ziet hij dat niet iedereen daar in slaagt - zowel grote merken als straffe bureaus. ‘Dat kan beter’, dacht Steven, dus verwerkte hij zijn visie en missie tot een ongetwijfeld pittige keynote.
  • Hannes Coudenys is van zijn eerste creatieve project nog niet gestorven. De drijvende kracht achter Ugly Belgian Houses, het Smile Safari-museum, en creative director van Hurae: Hannes is de man om ons te vertellen hoe je creatieve content maakt ten tijde van content overload.
  • Taha Riani stond ooit in Forbes’s 30under30 met zijn innoverende webcommunity mvslim.com, die ondertussen miljoenen bezoekers per maand bereikt. Sindsdien zette hij inclusiviteit stevig op de kaart met Allyens. Op het Agency Life-podium windt hij er geen doekjes om: marketing zal inclusief zijn, of ze zal niet zijn.
  • Harry Demey moeten we eigenlijk niet meer voorstellen, maar we doen het lekker toch: deze Kielse rat richtte in 1991 LDV United op. Een echte OG van de reclame, die niet zo tuk is op cijfers en spreadsheets. Harry verbindt liever left brain en right brain people met zijn campagnes. Hoe en waarom, dat vertelt hij zelf wel.
  • Thomas Joos leidt het platform Creative Leaders en geeft groeiadvies aan creatieve ondernemers met Hypernova. Tijdens zijn keynote wijst hij je met verve de valkuilen aan die elk groeiend agency moet trotseren.
  • Tot slot is er het Agency Life-panel. Daarin gaat Harry Demey in gesprek met Cleo De Backer, wellicht the hardest working woman in the event business, Timur Khan, die met Fold.eu graag opvallende campagnes neerzet voor gedurfde merken, en Taha Riani. Wat heeft de jonge generatie creatieven gemeen met de oude? Wat is er veranderd? En wat kunnen ze leren van elkaar?

Plaats van afspraak: Flanders Expo. Agency Life is namelijk 1 van de 3 podia op Work Smarter, hét ondernemersevent van het najaar. Georganiseerd door Teamleader, hopelijk drukbezocht door horden enthousiaste ondernemers, zaakvoerders en allerhande agency folks.

Tickets & info vind je op www.worksmarter.be. Wij trappelen al van ongeduld.

Robin Van Cleemput

Teamleader