Kommaf opent kantoor in Kasterlee

Communication / News

Einde 2017 richtte Emma Liekens de social media studio Kommaf op. De oorspronkelijke eenmanszaak, gespecialiseerd in social media marketing en content creatie, telt sinds maart twee medewerkers en heeft een nieuw kantoor in Kasterlee. “Het verhuizen naar een eigen kantoorruimte was een logische stap,” vertelt de kempische onderneemster. “Door de groei van het team, was het noodzakelijk om uit te kijken naar een grotere ruimte.”

Die vond de zaakvoerster naast het Argenta kantoor in Kasterlee. “De nabijheid van heel wat klanten als IJsboerke, Groep Kenis, Albert Heijn Peeters-Govers en Délidis en de aansluiting met de E34 en Noord-Zuid verbinding Kempen maakte de locatie erg interessant. De knoop was daardoor snel doorgehakt en twee weken later namen we reeds onze intrek.”

Met de aanwerving van Laura Thijs en de verhuis miste Kommaf de start van 2020 niet. “We willen blijvend inzetten op specialisatie. De evoluties binnen de markt vragen af en toe om snel te schakelen.” Ook in het aantal projecten zat Kommaf de afgelopen maanden niet stil. Zo ging het bedrijf recent nog aan de slag voor: Ballon Media, Zitdazo vzw (Steven Gielis), Slagerij Peeters Govers, Tomsgates en Sanico.