Konijnen openen koffiehuis in Antwerpen

Communication / Media / News

logo Texas Coffee
Cheeru Mampaey
en Alexander Provoost werken beiden in de televisiewereld en hebben een eigen productiehuis, Het Konijn. Nu openen ze in Antwerpen op 6 juli Texas CoffeeIn deze koffie- en ontbijtzaak in de Volkstraat kan je 7/7 en héél de dag lang ontbijten, volledig in Amerikaanse stijl. Op het menu: Amerikaanse klassiekers zoals blueberry pancakes, pancakes met bacon, peanutbutter & jelly sandwiches en BLT's. En op de koffie- en drankkaart: onder meer kopi luwak koffie (yep, die uit civetkattendrolletjes), 's werelds strafste koffie, freakshakes en zelfs coffee cones. Texas Coffee 3

De twee oprichters worden in hun nieuwe zaak Texas Coffee bijgestaan door Illa, een Belgische barista die vier jaar ervaring opdeed in Australië.

En ook het interieur kan voor heel wat verrassingen zorgen. De inrichting van Texas Coffee wordt namelijk een samenwerking met interieurwinkel Rodendijk 18, die met hun meubels zorgen voor een gezellige, huiselijke sfeer. Bovendien verandert het interieur om de zes weken volledig, en op die manier zorgt Texas Coffee telkens voor een nieuwe place to be.