Kreasales CPM opent vestiging in Ghelamco Arena

Communication / News / People

Kreasales Gent GhelamcoKreasales CPM Belgium, met hoofdkantoor in Eigenbrakel in Waals-Brabant, opent nu ook een eerste vestiging in Vlaanderen. De keuze daarvoor viel op de Ghelamco Arena in Gent. Vanuit de nieuwe kantoren wil Kreasales CPM, gespecialiseerd in outsourcing van vertegenwoordigers, merchandisers en winkelpromotoren, zijn positie in Vlaanderen versterken.

De moderne kantoren in de bekroonde Ghelamco Arena passen bij de ambitieuze plannen van het verkoopagentschap. “Kreasales CPM is een bedrijf in volle groei en is daarom steeds op zoek naar geschikte mensen om ons team te versterken,” zegt CEO Joeri Perneel. “De opening van onze nieuwe kantoren in Gent biedt ons heel wat mogelijkheden, waaronder het efficiënter bereiken en aantrekken van nieuw Vlaams verkooptalent.”

 

Lien De ClercqOm het team te leiden werd Lien De Clercq aangetrokken als nieuwe Head of Sales, zoals eerder bericht op pub.be. Ze zal in beide vestigingen aan het hoofd komen te staan van een team van 130 verkopers. Lien is een ambitieuze sales professional met heel wat ervaring die ze onder andere opbouwde als Key Account Manager Impulse en Retail en Field Sales manager offtrade bij Jet Import, de verdeler van dranken zoals Red Bull, Fever-Tree en Desperados.