(De boodschap van) Krist Pauwels is relevanter dan ooit

News / Sustainability

De vierde editie van Orbit by PUB komt eraan! Op 18, 19 en 20 oktober zijn er (digitale) rondetafelgesprekken met telkens drie sprekers, op donderdag 21 oktober is er het live networking event met diverse sprekers.

De sprekers stellen we u graag één na één voor. Vandaag is het de beurt aan Krist Pauwels. Met zijn communicatiebureau Choco werkt hij al rond duurzaamheid van voor de term écht en vogue was. Krist Pauwels is communicatiestrateeg en auteur. 20 jaar geleden richtte hij samen met zijn partners het eerste coöperatieve communicatiebureau Choco op, waar hij vandaag nog steeds actief partner is. Met zijn bureau werkte (en werkt nog steeds) hij aan tal van campagnes voor merken en overheden, steeds vanuit een mensgerichte visie. Met zijn eerste boek 'De Menseneconomie' introduceerde Pauwels in 2011 zijn CEO-model, dat symbool staat voor een nieuwe mensgerichte en waardegedreven visie op communicatie en ondernemen. Die boodschap is vandaag relevanter dan ooit. "Het merk dat communicatie ziet als een middel om een sterke relatie met klant en medewerker op te bouwen, zal steeds meer een magneet worden op de markt", zegt hij. Vervolgens publiceerde hij nog vijf andere boeken over uiteenlopende thema's, maar steeds met hetzelfde uitgangspunt. Tien jaar lang was hij docent communicatie aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen. En met bevriende ondernemers richtte hij in 2017 'Organisatie van De Toekomst' op, een platform dat mensen en merken verbindt op basis van de principes van verbindend leiderschap.

Alle informatie over Orbit by PUB 2021 vindt u op de website van Orbit by PUB. PUB-abonnees nemen gratis deel aan de drie rondetafelgesprekken en voor een bescheiden bedrag neemt u deel aan het live event op 21 oktober. Voor niet-abonnees ligt er een mooie aanbieding klaar, zie hier!

 

© Foto: Thomas Sweertvaegher