Kunstmaan en Bolero geven crowdfunding flinke por

Bolero

Innovation / News

Bolero

Kunstmaan staat als vaste communicatiepartner van Bolero en Bolero Crowdfunding in voor hun design, branding, communicatie en digitale ontwikkeling. In het kader van die samenwerking heeft Kunstmaan samen met Bolero de eerste Belgische publieke mobiele app gemaakt op Blockchain-technologie die een secundaire markt voor crowdfunding via Blockchain mogelijk maakt. Met een dergelijke secundaire markt voor crowdfunding via Blockchain-technologie heeft Bolero Crowdfunding een Europese primeur.

Roeland Gielen, CEO van Kunstmaan: “Met deze app bewijzen we hoe technologisch innovatief we zijn en hoe we Bolero helpen met en ondersteunen in hun digitale transformatie. Bolero Crowdfunding kan met deze app een voortrekkersrol spelen in de sector.”

In afwachting van groen licht van de regulator wordt de app als game gelanceerd. Tijdens elke regionale Bolero Crowdfunding Inspiratiesessie ontvangen alle aanwezige deelnemers de nodige login-gegevens om via het Investment Game te investeren in de start-up van hun keuze.