Kunstmaan en Corona Direct lanceren verzekeringsopkikker

Crea / News

Corona KunstmaanVorige week werd de nieuwe campagne van Corona Direct gelanceerd. Vanaf nu is de populaire Corona Direct – ‘verzekering per kilometer’ niet enkel voordelig voor chauffeurs die minder dan 15.000 km/jaar rijden maar ook voor iedereen die tot 25.000 km/jaar rijdt. Corona Direct brengt nu de belofte dat 9 op de 10 Belgen direct winst kunnen maken met haar verzekering per kilometer. Bovendien loopt er ook een tijdelijke promo: offertes die voor eind maart aangevraagd worden, krijgen tot zes maanden van hun basispremie terugbetaald.

De campagne startte 16 januari op de radio. Kunstmaan koos voor 16 verschillende radiospots, waaronder top top’s, die verwijzen naar de “Straf hé” - campagne uit 2013-14 en het herkenbare “Zeg, zit ge in uwen auto?”. De komende weken zal er via eigen kanalen (Social Media, DM en eDM) gecommuniceerd worden over de verbreding van de kilometerverzekering en de promo. De campagne, die kadert in een grotere campagne voor 2017, ondersteunt de blijvende focus van Corona Direct om zijn klanten direct te verzekeren, direct te helpen en direct uit te betalen en zo de klanttevredenheid van 95% nog hoger te tillen. Ook de kikker neemt opnieuw een nadrukkelijkere plek in de ‘directe’ communicatie- strategie van Corona Direct in.

Kunstmaan is reeds verschillende jaren de geïntegreerde communicatiepartner van Corona Direct. Het bureau stond o.a. in voor de brandingstrategie, ontwikkelde een nieuw platform met nieuwe user experience op verschillende devices zoals website en mobile en introduceerde in 2015 de ondertussen welbekende kikker die voor het Dirrrrecte van Corona Direct zorgt met de welbekende slogan “Direct verzekerd, direct geholpen, direct terugbetaald”. Deze mnemotechnische strategie leverde op een jaar tijd al mooie resultaten op qua naamsbekendheid voor Corona Direct.