Kust krijgt nieuwe regiomanager

Westtoer

News

WesttoerHet provinciebedrijf Westtoer heeft de nieuwe regiomanager voor de Kust aangesteld. Liesbet Billiet volgt Geert Hoorens op, die verantwoordelijk wordt voor het Zwin Natuur Park. Liesbet Billiet werkt sinds 2008 bij Westtoer als projectmanager bij de afdeling toeristische productontwikkeling. Zij initieerde onder meer het kwaliteitslabel Q in de vier regio’s en begeleidde kustondernemers op het vlak van kwaliteit en innovatie. Zij is Master in de Romaanse talen en behaalde tevens een Master na Master in ‘Internationale betrekkingen en conflictbeheersing’.

“Met een enthousiaste regiomanager en een sterk team wil Westtoer nieuwe initiatieven initiëren en begeleiden. Ook de dienstverlening aan de toeristische sector en de vele partners is belangrijk. Op deze wijze betekent Westtoer toekomstgericht verder een meerwaarde voor het toeristisch imago van de Kust,” aldus Franky De Block, gedeputeerde en voorzitter Westtoer.

Liesbet Billiet: “Het is een eer om voor de Kust te werken, de belangrijkste toeristische bestemming in Vlaanderen. Samen met tal van partners en collega’s wil ik mij graag engageren om de Kust verder uit te bouwen als een topbestemming. Kwaliteitsvol werken en denken is een tweede natuur geworden.” Voor de communicatie over de Kust werkt Liesbet Billiet samen met Dirk Marteel.