Kwint De Meyer arriveert bij DDB Brussel

News / People

DDB Brussel verwelkomt Kwint De Meyer als creatief directeur en lid van het management. Hij komt over van Publicis Brussel, waar hij het creatieve departement leidde en werkte voor klanten als Orange, BNP Paribas Fortis, ALS Liga, Hello Bank, Zimmo en Renault.

Voor De Meyer, creative of the year 2015 en trotse eigenaar van een prijzenkast vol internationale en nationale reclameprijzen, was het een logische keuze: “Ik was na enkele gesprekken snel overtuigd dat ik bij DDB alle elementen terugvind die belangrijk zijn om het verschil te kunnen maken:  een gemotiveerd team met een enorme creatieve drive, veel goesting en een geweldige mix van lokale en internationale merken zoals VW, IKEA, Unibet, bpostbank, Recupel, Thalys, Kruidvat,…

“Wat mij enorm aantrekt in hun aanpak” zo gaat hij verder “is de samenwerkingscultuur bij DDB, zowel met klanten als intern. Op alle niveaus en binnen alle afdelingen is er een mix van strategisch, creatief en innovatief talent dat een idee groter kan én wil maken. Zo slagen ze erin om op basis van menselijke inzichten en via frisse impactvolle creatie zoveel mogelijk mensen te beïnvloeden en emoties los te weken. De challenger attitude waarmee DDB dit doet, gaf voor mij de doorslag in mijn keuze. Er is natuurlijk nog altijd ruimte voor verbetering en daar zullen we samen aan werken.”