La Roche-Posay kiest Be Connect voor social media

Budgets / News

La Roche TOLERIANE-TEINTNa een competitie heeft het dermo-cosmeticamerk La Roche-Posay zijn aanwezigheid in de sociale netwerken in België en Nederland toevertrouwd aan het bureau Be Connect.
Aangezien de samenwerking betrekking heeft op twee verschillende marktsituaties, heeft Be Connect twee aparte doelstellingen: in België het merk bekender maken, het dichter bij de gebruiker brengen en nieuwe kwalitatieve e-mailadressen genereren en in Nederland de bekendheid van het merk verder ontwikkelen.
"La Roche-Posay heeft ons gekozen omwille van onze beproefde know-how en know-why voor de Benelux, en onze kennis van de specifieke kenmerken van elke markt, maar ook omwille van onze expertise in het creëren van content voor de social media. Daarom hebben wij voor elk land een volledige strategie ontwikkeld voor de positionering, het publiek en de verspreiding van content, aangepast aan de doelstellingen van het merk," legt Sabrina Bulteau uit, CEO en medeoprichtster van Be Connect.
Be Connect zorgt vooral voor de globale strategie rond sociale media, maar ook voor het creëren van content, het animeren van communities en het beheer van reclamecampagnes.
"Na eerder al samengewerkt te hebben rond andere merken zoals Yves Rocher en L'Oréal Paris, versterkt ons bureau hier zijn expertise en kennis in de activering van schoonheidsmerken in de sociale media," besluit Olivier de Decker, medeoprichter van Be Connect.