La Vie Est belle, met dank aan vier influencers

Marketing / News / Retail / Sustainability

La Vie Est Belle creëert al sinds 1992 maaltijdverrijkers op basis van al het lekkers dat onze aarde te bieden heeft: peulvruchten, granen, zaden pitten noten, verse en lokale groenten. Dat doet het bedrijf het liefst van al voor de voorkeurvegetariër die op zoek is om een betere balans te vinden in zijn voedingspatroon. Of je nu benieuwd bent naar de groeiende mogelijkheden binnen de veggiefood-categorie of exitariër, omnivoor of overtuigd veganist bent: La Vie Est Belle maakt het iedereen makkelijker om te kiezen voor smaakvolle, betaalbare, maaltijdverrijkers. 2021 belooft een heerlijk én schoon jaar te worden voor La Vie Est Belle met de introductie van twee gloednieuwe creaties in de winkelschappen, namelijk ‘Curry reepjes’ en ‘Shoarma reepjes’.

Voor de promotie van die nieuwigheden werkt La Vie Est Belle samen met vier influencers: zij maken recepten die het merk dan deelt via Instagram. Sinds de recente rebranding heeft La Vie Est Belle een nieuwe verpakking met QR-code waarbij je onmiddellijk terechtkomt op hun Instagram-pagina. De influencers in kwestie: Stefanie Baert van FoodLoveBlog, Laurence Bemelmans van Ascookedbyginger, Stoempitup van Magda en Lidwine van studiogreenkitchenette.

Noot: om deze twee nieuwe smaakmakers te ontwikkelen, gebruikte La Vie Est Belle 100% plantaardige en glutenvrije ingrediënten. Zonder in te boeten op smaak, slaagt het merk erin om twee op en top veganproof producten te creëren die voldoen aan je eiwitbehoefte en in lijn liggen met de La Vie Est Belle-kwaliteit.