Laat u inspireren door... Joe La Pompe

Awards / News

joe la pompe
PUB laat, in samenwerking met Belga News Agency, de Breakfast Sessions 2018 beginnen met een klapper: Joe La Pompe komt uit de coulissen en komt in Brussel vertellen over inspiratie (en veel meer). U heeft vragen over de creatieve kwaliteiten van een campagne? Het ontbreekt u even aan creativiteit, of u wilt zich gewoon laten inspireren?
Eén datum en één adres: deze eerste Breakfast Session van PUB vindt plaats op maandag 5 februari 2018 om 8.30 uur, voor één keer niet plaats bij Belga, maar bij ECS aan de Waterloosesteenweg 935 in 1180 Brussel. De voertalen deze keer zijn het Frans en het Engels.
JOelapompe1
Joe La Pompe is een blogger en jaagt graag op al wie zich inlaat met plagiaat. Hij houdt van originele creaties in de wereld van de reclame. Hij schreef al meerdere boeken en kronieken, maakte als 'onkreukbare' deel uit van tal van jury's en gaf toespraken bij diverse gelegenheden. Hij werkt sinds 2013 mee aan PUB. Luie creatieven huiveren bij het horen van zijn naam. Hij is gemaskerd, wat hem toelaat om bedriegers gemakkelijker te ontmaskeren en om zijn identiteit uit het zonlicht te houden - zo behoudt hij gemakkelijker zijn onafhankelijke positie ten opzichte van de buitenproportionele ego's die helaas ook in onze sector aanwezig zijn. Kleine én grote bureaus kunnen veel van hem leren. Een niet te missen buitenkans...
[membership level="0"][/membership]
[membership level="1,2,3,4,5,6,9,10,11,12"] [/membership]