Lampiris en mortierbrigade voeren kWeeniehoeveel campagne

Crea / News

LampirisLampiris geeft nieuwe klanten nu tot 700 kWh elektriciteit gratis... Hoeveel? Ja, kilowattuur is de technische term voor elektriciteitsverbruik, maar niemand weet hoeveel dat echt is. Daarom besloot mortierbrigade om met die 700 kWh elektriciteit aan de slag te gaan en zo aan te tonen hoeveel dit is. Drie dagen lang werd er gratis elektriciteit, of toch vooral het resultaat ervan, uitgedeeld.

Wim Ballieu bakte een hele dag gehaktballen tot hij zelf geen energie meer had en dat was goed voor slechts 28 kWh. De Gentse taxichauffeur Fowed vervoerde een hele dag klanten met een blitse elektrische bolide en verbruikte slechts 20 kWh. De laatste dag werd in het Gentse station meer dan 8 uur gebrusht en geföhnd door 3 topkappers. Zelfs Showbizz Bart liet er zijn typisch stijl haar onder handen nemen.

Drie volle dagen intensief elektriciteit gebruiken, was goed voor slechts 72 kWh. Er kan dus terecht besloten worden dat 700 kWh kWeeniehoeveel is. Of mortierbrigade voor het radioluik ook daadwerkelijk heeft uitgetest dat je met 700 kWh zo'n 460.000 uur kunt tinderen en 1200u slagroom kunt kloppen of 870 uur kunt strijken en 16.000 uur online daten, dat laten ze in het midden. Wel een feit is dat er voor het opnemen van de radiospots slechts 3 kWh verbruikt werd. kWeeniehoeweinig eigenlijk.

Credits

Advertiser: Lampiris

Client: Olivier Enthoven, Ingrid Gaspard

Agency: mortierbrigade

Creative directors: Jens Mortier, Joost Berends, Philippe De Ceuster

Creative team: Kwint De Meyer, Willem De Wachter

Agency producer: Natacha Runze, Eline Rousseau, Charlotte Coddens

Digital producer: Jeroen De Bock

Strategic planner: Dorien Mathijssen

Graphic designer: Yoann Stas

Radio production: Sonicville

Event production: We Make You Happy

Content production: Hurae