Laura Moerkerken managing director Zigt Media

Laura Moerkerken Zigt

News

Laura Moerkerken ZigtSinds kort geeft Laura Moerkerken leiding aan Zigt Media. Zij werkt inmiddels 10 jaar voor Zigt waarvan de laatste 5 jaar als media director in België. “Laura heeft zich bewezen op diverse klanten en kent ons mooie vakgebied in al haar facetten. Ik ken haar als een zeer doordacht persoon waarbij kwaliteit van de dienstverlening en het advies altijd op één staat. Als er iemand is die het mediabureau van nú vorm kan geven dan is het Laura wel,” aldus Joost Istha, oprichter van Zigt en ondernemer in Nederland.

Naast de aanstelling van Laura als managing director wordt het team van Zigt met twee senior profielen uitgebreid. Sven Dekoster en Fabien Bruyneel zullen Zigt versterken, beiden als media director. Sven komt van Brightfish, waar hij tot voor kort actief was als salesmanager. Hij is goed bekend met het vakgebied en hij zal binnen Zigt verantwoordelijk zijn voor Business Development. Fabien was tot voor kort hoofd Media & Marketing bij Cofidis België en is in het verleden actief geweest als head of Audio & Video binnen Havas. Binnen Zigt zal hij zich samen met Laura Moerkerken richten op de strategische vraagstukken van de opdrachtgevers. Daarnaast blijft Zigt op zoek naar mediaplanners met ambitie om de groei van het eerste semester ook in het najaar verder te zetten.

De komende jaren heeft Laura Moerkerken samen met haar team als doel om ZIGT nadrukkelijk naar ‘the next level’ te brengen in België. “Mediabureaus hebben dagelijks te maken met media- en marketingvraagstukken van opdrachtgevers die vragen om een onafhankelijk en eerlijk advies. Om investeringen in media succesvol te maken zijn vertrouwen en flexibiliteit cruciaal. Vertrouwen betekent; weten voor wie je werkt. Flexibiliteit betekent dat je er moet zijn als je als professional iets toe kan voegen. Media is geen exclusief domein van mediabureaus, de functie van een mediabureau is innoveren, ondernemen en blijven optimaliserenn” aldus Laura Moerkerken.