Laura Van Avondt

New kids in town

NEW KIDS IN TOWN_Laura Van AvondtLaura Van Avondt is een harde werkster. Zo’n harde werkster dat ze eigenlijk helemaal geen tijd heeft om tekstjes over zichzelf te schrijven. En zo’n harde werkster dat ze de creatief directeur probleemloos kon overtuigen om wat tijd te maken in zijn overvolle planning om een tekst over haar te schrijven. Wat meteen illustreert hoe populair die Laura Van Avondt wel niet is in het creatieve departement. En bij haar klanten. Uiteraard.

Haar collega’s en haar klanten kennen haar als een account director die strategisch en creatief meedenkt. Een account director die gelooft dat creativiteit en effectiviteit hand in hand gaan en niet zonder elkaar kunnen.

Laura Van Avondt startte op 1 december bij Happiness Brussels als account director, onder leiding van Hans Smets (group account director) en Elke Janssens (managing director) leidt ze vandaag een vierkoppig accountteam voor Stievie, Jim Mobile en 2dehands.be. Ze studeerde communicatiemanagement aan de AP hogeschool waar ze samen met haar groepsleden de Europese reclamewedstrijd won met als hoofdprijs een trip naar Cannes Lions Festival. Daarna werkte ze vijf jaar lang voor LDV United voor ze het geluk vond bij Happiness.