Laurent Lejeune volgt Anne Bataille op

News

© www.Tanali.be - Tanguy van Eeckhoudt .

© www.Tanali.be - Tanguy van Eeckhoudt


Na meer dan 25 jaar aan het hoofd van Dentsu Aegis Network in België te hebben gestaan, heeft Anne Bataille besloten om haar functie als CEO  eind 2015 te verlaten. Anne Bataille heeft een hoofdrol gespeeld in de groei en het succes van de groep. Ze richtte een eigen bureau op, Crystal, in 1994 overgenomen door Carat, en ontwikkelde vervolgens de groep Aegis Media in België, sinds 2013 Dentsu Aegis Network.
Laurent Lejeune wordt begin 2016 de nieuwe CEO van Dentsu Aegis Network in België. Hij is op dit moment chief marketing officer van Goudengids.be (deel van de groep Truvo). Hij beschikt over meer dan twintig jaar ervaring in de marketing, de reclame en de communicatie in het algemeen. Zijn verleden, zowel bij de adverteerder als aan het hoofd van digitale communicatiebureaus, maakt van hem de ideale kandidaat om de erfenis van Anne Bataille te consolideren en de verdere groei van de groep te verzekeren.
Dentsu Aegis Network België blijft geïntegreerd in de geografische zone waarin naast België, eveneens Frankrijk, Nederland, Israël en de landen van het Midden-Oosten en Noord-Afrika behoren, een cluster dat onder de verantwoordelijkheid van Thierry Jadot staat. Anne Bataille zal in haar functie van chairman de overgang en continuïteit in 2016 garanderen.