L'Avenir wuift uit en verwelkomt

Media / News / People

avenir advertisingÉditions de l’Avenir heeft zijn management herschikt. Yves Berlize wordt managing director van Éditions de l’Avenir, Avenir Advertising en L'Avenir Hebdo (met daarbij onder meer Moustique). Yves Berlize werkte meer dan 20 jaar voor Sanoma, het laatst als CEO en afgevaardigd bestuurder. Hij voegt zich bij L'Avenir in september 2018 en wordt ook gedelegeerd bestuurder van Avenir Advertising.
yves berlize avanir
Ook op het niveau van de redacties verschuift er wat. De redactiechef van L'Avenir, Thierry Dupièreux, stopt met die werkzaamheden. In zijn plaats wordt Philippe Lawson (zie foto hieronder) redactiechef, vanaf 1 juli 2018.
Philippe Lawson
Philippe Dautrebande, directeur Digitale Transformatie en Luc Eeckhout, directeur Marketing & Sales Support (zie foto hieronder) verlaten het bedrijf. Luc Eeckhout was sinds 2017 bij L'Avenir.
Luc eeckout
Philippe Dautrebande (foto hieronder) werkte al 12 jaar voor L'Avenir en werkte zoals gemeld aan de digitale transformatie van het mediabedrijf.
Philippe dautrebande
Benoît Rosier wordt commercieel directeur en wordt verantwoordelijk voor de regie, naast zijn verantwoordelijkheid voor de lezersmarkt. Benoît Thonnard, verantwoordelijk voor IT & Gebouwen, krijgt de verantwoordelijkheid voor de digitale transformatie erbij.