LDV UNITED EN VANDEN BORRE ZIJN ER VOOR ’T LEVEN

Crea / News

De wereld verandert en we beginnen stilaan te beseffen dat we wat bewuster mogen gaan leven. Iets waar ook Vanden Borre zich duidelijk bewust van is. Want de elektroketen gaat nóg meer inzetten op duurzaamheid. Om die keuze kracht bij te zetten, gaf Vanden Borre zichzelf op meerdere domeinen een update. Samen met LDV United werd het merk onder handen genomen en lanceerden ze een nieuwe baseline: ‘Voor ’t leven’. Een ambitieuze nieuwe lijn die op verschillende vlakken duidelijk maakt waar Vanden Borre voor staat. Zo vind je bij Vanden Borre kwalitatieve producten op maat van jouw leven en dat voor alle momenten van jouw leven. Bovendien gaat Vanden Borre zich nog meer engageren om de levensduur van de toestellen te verlengen, door voluit te kiezen voor repareren in plaats van vervangen. Om dat waar te maken kan de elektroketen rekenen op haar gerenommeerde hersteldienst met eigen techniekers. Een unicum in elektroland.

Maar naast die duurzame aanpak blijft Vanden Borre ook voluit gaan voor duurzame relaties met hun klanten. Want dankzij een uitzonderlijke service en persoonlijk advies blijf je er klant voor ’t leven. Daaruit vloeide ooit de Akte van Vertrouwen die overigens ook in een nieuw jasje gestoken werd. Ze werd volledig herschreven en duidelijker gemaakt. Met als rode draad de engagementen op vlak van prijs, advies, service en duurzaamheid.

Om heel dat nieuwe verhaal de wereld in te sturen, creëerde LDV United een tv-spot, enkele radiospots en een aantal social video’s. In die uitingen kreeg het merk een lichte verjongingskuur en ook de tone of voice werd iets persoonlijker. Zo gaat de voice-over telkens in dialoog met verschillende klanten en helpt hij hen met al hun vragen.

Last but not least kreeg ook het soundlogo een lichte make-over. Al blijft de gekende melodie onaangeroerd en zit ie nu waarschijnlijk al in je hoofd.

Credits

Client: Vanden Borre
​Contact: Elke De Vuyst, Caroline Petit, Véronique Marichal
​Agency: LDV United
​Account Team: Florence Vercammen, Tom Thijs, Elien De Beule
​Creative Director: Dries De bruyn, Dennis Vandewalle
​Creation: Wesley Kuystermans, Yannick Schoch
​Strategy: Floris Adriaenssens, Lorien Verachtert, Thomas Eyskens
​Design: Mike Lhoir, Roel Craen
​Radio Production Company: Sonhouse
​Film Production Company: Diplomat
​Director: Sidney Van Wichelen