LDV United en vzw Stop Darmkanker redden levens vanuit het kleinste kamertje

Crea / News

Cijfers waar we deze dagen minder bij stilstaan: 1 op 20 Belgen wordt ooit geconfronteerd met darmkanker. Gelukkig is er een grote kans op genezing is als je er snel bij bent. Informatie en voorlichting zijn dus de beste wapens in de strijd tegen darmkanker. Maar actie voeren, dat kost geld. En daarvoor doet Stop Darmkanker een unieke fundraising. Eentje waarbij je het allergrootste verschil kan maken in je allerkleinste kamertje.

Voor één keer doet Stop Darmkanker iets wat ze normaal alleen doen bij sommige openbare toiletten, namelijk betalen voor toiletbezoeken. De madam pipi van dienst: de ScanMadam, het gezicht van de campagne, bedacht door LDV United.

Betalen doe je door een poster van deze ScanMadam gratis te bestellen of te downloaden en af te drukken en op te hangen naast, voor of desnoods aan je toilet. Na elk toiletbezoek kan je de poster scannen en zo makkelijk een kleine gift doen. Vele kleine en grote boodschappen tellen op.

Deze campagne wordt in gang getrokken door een lanceringsfilmpje en wordt in de hele maand maart internationale maand tegen darmkanker verder uitgerold. Daar leest u binnen enkele weken meer over.

Bestel of download je eigen ScanMadam-poster hier.

Credits
Client: vzw Stop Darmkanker
Contacts: Luc Colemont, Bruno Mettepenningen
Agency: LDV United
CD: Dennis Vandewalle
CD: Dries De bruyn
Creation: Julie Vanderbeck
Creation: Matthew Lootens
Account team: Julie De Preter, Sara Coppens, Hanne Stoppie
Account Director: Marieken Maes, Julie Oostvogels
Motion Design: Niki Desiron
Design: Stijn Voeten
Photographer: Niko Caignie
Photo Production: Bounce Rocks