LDV United en Vanden Borre repareren voor 't leven

Crea / News

Jaarlijks belanden heel wat kapotte apparaten op de afvalberg. Waaronder ook een heleboel toestellen die vaak maar een klein mankement vertonen. In veel gevallen is vervangen dan de eerste reflex. Terwijl we eigenlijk meer zouden moeten proberen repareren. Want herstellen is vaak goedkoper en duurzamer.

Samen met LDV United wil Vanden Borre niet enkel die gedachte communiceren, maar ook echt waarmaken. Daarom lanceert Vanden Borre: Vanden Borre Life, een herstelabonnement voor al je groot elektro. Om Vanden Borre Life bekend te maken bij het grote publiek, bedacht LDV United tezelfdertijd een gloednieuwe campagne. In de tv-spot vliegen ze, in de ondertussen gekende stijl van Vanden Borre, door verschillende huishoudens om vragen van consumenten te beantwoorden.
​​
​Ook in een reeks radiospots horen we hoe de stem van Vanden Borre mensen adviseert om te herstellen in plaats van een nieuw toestel te kopen. Wat een behoorlijk atypische strategie is voor een elektroketen. Tot slot trok het Antwerps bureau de campagne ook nog door in een digitaal luik. Met deze campagne schrijven Vanden Borre en LDV United weer een nieuw hoofdstuk in hun verhaal naar een groenere toekomst.

Credits

Client: Vanden Borre
​​Contact: Cécile Jacquemin, Adèle Destrebecq, Elke De Vuyst, Caroline Petit
​​Account Team: Florence Vercammen, Romy Vierhouten, Tom Thijs
​​Creative Director: Dries De bruyn, Stef Selfslagh ​
​Creation: Wesley Kuystermans, Yannick Schoch
​Strategy: Floris Adriaenssens, Lorien Verachtert
​​Design: Stijn Voeten, Niki Desiron
​​Radio & sound production: Sonhouse
​PhotographyThomas Sweertvaegher
​​Film Production Company: Diplomat
​​Director: Guy Goossens