Lijncom heeft nieuwe structuur en nieuwe medewerkers

Media / News / People

Lijncom MelleEr waait een frisse nieuwe wind bij Lijncom en dit weerspiegelt zich in een aangepaste structuur én een uitbreiding van het team. Het managementteam, o.l.v. managing director Christine Van den Berghe, is voortaan samengesteld uit Lieve Meylemans, Marc Staut, Herbert Mortier, Mieke Van de Gehuchte, Inge De Baets en Marc Braeken.
Lieve Meylemand promoveert van nationale sales naar de afdeling planning & operations. Samen met Marc Staut, verantwoordelijk voor de digitale projecten, stuurt zij het operationele en planningsdepartement aan. Hiermee neemt ze ook half 2019 de fakkel over van Herbert Mortier, die dan met pensioen gaat. Mieke Van de Gehuchte staat in voor de marketing, communicatie en business development van de regie. Inge De Baets stuurt het nationale salesteam aan en Marc Braeken komt aan het hoofd van het regionale salesteam.
Deze structuurwijziging  - na de verhuizing in 2018 naar nieuwe kantoren in Melle (zie foto) - gaat gepaard met de recente aanwerving van vier nieuwe krachten. An Wynendaele versterkt het communicatieteam, Femke Maes versterkt het planning- en operationsteam en Peggy D’Herde neemt de boekhouding en personeelsadministratie voor haar rekening. Cédric Stiévenard start eind februari bij Lijncom als digital account manager. Christine Van den Berghe: ‘2018 was een jaar van vernieuwing en innovatie bij Lijncom. Het bleef echter niet bij het inrichten van onze nieuwe merkidentiteit, ons gloednieuwe werkomgeving en het installeren van digitale schermen in Antwerpen. We investeren ook in onze medewerkers. We laten hen doorgroeien en trekken gericht nieuwe profielen aan die de groei en de ambitie van onze regie mee vorm geven. Zo zullen we nog één regionaal salesprofiel en een operationele coördinator aanwerven, in totaal dus 6 nieuwe werknemers. Het is mijn persoonlijke betrachting om bij Lijncom een aangename werkomgeving te creëren waar ambitie en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan."