Livecommunicatie: wat na 22 maart?

round table

Agenda / News

round tableOp 12 april organiseert de vereniging van Belgische livecommunicatiebureaus (ACC Belgium) in Kinepolis Antwerpen, in het kader van de BEA Awards, een debat over de vragen die op tafel zijn gelegd na de tragische gebeurtenissen van 22 maart.roundtableterrorEr zijn de voorbije tijd heel wat vragen gerezen binnen de b2b-evenementenwereld. Hoe kunnen we de veiligheid van evenementen blijven garanderen, zowel voor, tijdens als na het gebeuren? Kan men nog steeds de financiële veiligheid van alle betrokken partijen waarborgen? Hoe kan men opnieuw een klimaat van vertrouwen creëren binnen de wereld van de livecommunicatie? Dit zijn de belangrijke kwesties die op dinsdag 12 april in Antwerpen besproken zullen worden.

Op initiatief van de vereniging en met de steun van de BEA Awards, werden verschillende experts uitgenodigd in Antwerpen om deze drie cruciale vragen te beantwoorden in de aanwezigheid van de Event bureaus. Het debat wordt gemodereerd door Wouter Boits, CEO van het bureau The Oval Office. Omdat deze vragen betrekking hebben op het algemene belang van de sector, zal het debat niet enkel gericht zijn op ACC-leden, maar ook op alle andere eventbureaus, corporate event managers en toeleveranciers die geïnteresseerd zijn in deze onderwerpen. De toegang tot dit debat is gratis, maar er wordt gevraagd dat de deelnemers op voorhand laten weten dat ze zullen komen.

Tot nu hebben de volgende specialisten hun aanwezigheid bij het debat al bevestigd: Donald Goedheid (preventieadviseur), Wim Verheyen (verzekeraar), Geert Philipsen (advocaat), Eveline De Ridder (communicatieadviseur), Alain De Greef (head of Sponsoring & Events BNP Paribas Fortis) en Thierry Van Keirsbilck (veiligheidsexpert). Andere specialisten op vlak van veiligheid; verzekeringen, juridisch advies en crisis-communicatie zullen dit panel spoedig vervolledigen.

De Belgische associatie van eventleveranciers (B-esa) heeft alvast zijn jaarlijkse vergadering in het kader van de BEA Awards verschoven, opdat haar leden dit debat zouden kunnen bijwonen. De uitreikingsceremonie van de BEA Awards 2016 zal van start gaan om 17u00, eveneens in Kinepolis Antwerpen. Denk eraan dat een uitnodiging noodzakelijk is om dit evenement bij te wonen!

Praktische info:

Wanneer: 12 april 2016 van 15u tot 17u00

Waar: Kinepolis Antwerpen (in het kader van BEA Awards 2016): Groenendaallaan 394, 2030 Antwerpen

Wie: De gehele evenementenindustrie (eventbureaus, corporate event managers en leveranciers)

Inschrijvingen: Gratis via http://www.accbelgium.be/activities/round-table-impact-terror-attacks-event-sector en dit voor maandag 11/04 om 15u00

Nuttige links :

www.accbelgium.be/expert-centers/event-marketing

www.bea-awards.be

www.b-esa.be