LN24 krijgt nieuw management

Media / News

François le Hodey en Denis Pierrard hebben op 21 januari 2022 de samenstelling van het nieuwe managementteam aan de LN24-teams bekendgemaakt.

Emmanuel Tourpe is benoemd tot algemeen directeur van LN24 en van de audiovisuele divisie van de IPM-groep. Hij was gedurende 17 jaar lid van het managementteam van de RTBF en was verantwoordelijk voor de gehele programmering van de zenders.
Stéphane Rosenblatt wordt benoemd tot directeur van LN24, belast met de activiteiten in verband met de uitvoering van de programmering en de productie van alle inhoud. Hij werkt sinds drie jaar bij LN24 en was daarvoor algemeen directeur televisie en sectoroverschrijdende inhoud bij RTL België.
Martin Buxant, medeoprichter van de zender en lid van de raad van bestuur, wordt benoemd tot nieuwsdirecteur. Hij zal verschillende belangrijke programma's blijven presenteren en de zender blijven vertegenwoordigen.
Didier Defawe is benoemd tot hoofdredacteur. Hij was adjunct-hoofdredacteur van LN24, hij was ook hoofdredacteur van Contact en RTL Info.

Aan het hoofd van de jonge televisiezender is nu een solide team bevestigd, met als doel het aantal kijkers te verdubbelen en het terrein van het lokale en internationale nieuws te veroveren met een toon die wordt gekenmerkt door innovatie en wendbaarheid.