Louise Van Der Taelen

New kids in town

Ik ben Louise Van Der Taelen, new PR-kid in town sinds januari 2023. Of PR-manager mijn droomjob was als kind? Niet bepaald. Ik droomde ervan om modeontwerpster of architecte te worden, gelukkig bleef het maar bij wat schetsen en een hoopje verknipte kleren. Mijn keuze om communicatie te studeren lag vrij snel vast en voelde meteen natuurlijk aan. Het is een breed studiegebied waarmee ik nog verschillende creatieve richtingen uit kon, dat was voor mij belangrijk aangezien ik mijzelf zo lang mogelijk wou besparen van “het kiezen van een verkeerde specialisatie”. Al bestaat verkeerd kiezen natuurlijk niet. You live and you learn.

Door mijn stages bij Yapado en We Make You Happy leerde ik mezelf voor de eerste keer op professioneel vlak kennen. Daaruit bleek de PR-wereld een perfect match te zijn met mijn interesses en toekomstvisie. De onvoorspelbaarheid van media, het leggen en onderhouden van contacten, de message van klanten de wereld in sturen door middel van pers, influencers en creatieve activaties, it gets me thrilled.

 Zo kwam ik bij Walkie Talkie terecht, een PR-bureau waar mijn hart spontaan sneller van ging slaan. Dat ik hier mijn carrière mag kick-starten, dat is iets waar ik mijzelf heel gelukkig mee prijs. Bovendien krijg ik de kans om samen te werken binnen het corporate team met Sara, Alexis, Johannes en Karolien voor inspirerende lokale en internationale merken. Cheers to new beginnings!