LovingYou mikt op droomhuwelijk

Loving You NL

Media / News

Loving You NLNa Libelle Lekker steekt Sanoma Media Belgium nu ook LovingYou in een volledig nieuw jasje. De redacties van Feeling en GAEL namen het magazine stevig onder handen. "Met meer dan 250 bladzijden aan inspiratie is LovingYou by Feeling/GAEL het compleetste en zonder twijfel het mooiste trouwmagazine van België, boordevol ideeën voor de dag van je leven. Stijlvolle fotografie, knappe reportages en sterke artikels met nuttige tips maken van LovingYou by Feeling/GAEL een absolute must-have voor iedere bruid in spe," zo luidt het.

An Brouckmans, hoofdredacteur Feeling: "Het nieuwe LovingYou by Feeling/GAEL geeft je echt goesting om te trouwen! Dat zag ik ook op de redactie. Onze chef-mode Els en artdirector Tom hebben zich helemaal uitgeleefd in de wervelende modeshoots op verrassende plekken met waanzinnige droomjurken. Chef-lifestyle Nathalie en reisredactrice Evy zochten de mooiste locaties en reisbestemmingen bij elkaar en riepen voortdurend: dat willen wij ook!"

Yves Berlize, domain director Women bij Sanoma Media Belgium: “Het nieuwe LovingYou geeft gestalte aan onze strategie om bij Sanoma Media België resoluut voor vernieuwing te kiezen, in onze bladen zelf maar ook in de manier waarop ze tot stand komen. De gecombineerde expertise van Feeling en GAEL heeft nieuw leven geblazen in LovingYou en het resultaat is verbluffend!“

LovingYou by Feeling/GAEL is te koop bij de betere persverkopers en retailers vanaf 21 september 2016.