Lucy in the sky met Ketnet Junior

Crea / News

Met hun nieuwe campagne zetten Ketnet Junior en Lucy weer volop in op fantasie. En waar kan je jouw fantasie meer de vrije loop laten gaan dan in de lucht? Want voor deze campagne doet Lucy een beroep op iets wat we allemaal weleens gedaan hebben: wolken spotten en er vormen in herkennen. Een activiteit die jong en oud samenbrengt en onze fantasie ten volle stimuleert. Blijven fantaseren is belangrijk, want het boost de creativiteit, het empathisch vermogen en het sociale inzicht van jonge kinderen.

De outdoorcampagne roept volwassenen op om samen met hun kleuter Ketnet Junior–helden te spotten in de wolken, en zal tijdens de herfstvakantie opduiken in het straatbeeld van verschillende Vlaamse steden en op de socials van bekende Instamommy’s en -daddy’s. Daarnaast krijgt de campagne ook een uitgebreid printluik.

Zijn er tijdens de herfstvakantie even geen wolken? Dan kan je naar Tik Tak, Mush Mush en de Zwammetjes, Ridder Muis en nog vele andere Ketnet Junior-programma’s kijken die allemaal kritisch getoetst zijn aan verschillende ontwikkelingsdomeinen, waaronder het stimuleren van fantasie.  

Credits

Brand: Ketnet
Clients: Annemie Gulickx, Hanne Laureys, Liselotte Van Halewyck, Elisabeth Roelandt
Agency: Lucy
Creative Director: Laurent Dochy
Strategic Director: Laurent Dochy
Creatives: Yves Van Hacht & Ruben De Praetere
Account Director: Thomas Vuerinckx
Account Manager: Sofie Hoorens
Head of Design: Jan Sidgwick
Influencer Marketing: Efluenz