Ludovic de Barrau leidt interne regie PUB

News / People

Een nieuw hoofdstuk begint voor PUB. In zijn nieuwe formaat, gelanceerd in juni 2015, had PUB zijn reclamenetwerk toevertrouwd aan Custom Regie, geleid door Thierry Magerman. Om zijn activiteiten te versterken en uit te breiden, brengt PUB vanaf half oktober zijn reclamenetwerk in eigen beheer en geeft het de leiding ervan aan Ludovic de Barrau.

De drietalige Ludovic de Barrau, die eerder de functie van sales director bekleedde bij IP Belgium, het reclamenetwerk van RTL, is een uitstekende rekruut. Als sales director zal hij de commerciële kant van PUB, dat al 47 jaar bestaat, verder ontwikkelen. Ludovic de Barrau: "Ik ben bijzonder blij om bij PUB aan de slag te gaan en bij te dragen aan de ontwikkeling ervan! Het enthousiasme en de natuurlijke nieuwsgierigheid van het team, de menselijke waarden en de wil om te blijven innoveren, hebben mij overtuigd om bij hen te komen werken. PUB biedt een breed scala aan communicatieoplossingen voor media en evenementen. De integratie van de reclameafdeling in PUB zal nieuwe mogelijkheden bieden."
Ludovic de Barrau zal ook toetreden tot de raad van bestuur van TNP, het bedrijf dat PUB uitgeeft. "We zijn verheugd om Ludovic in onze gelederen te verwelkomen. Zijn knowhow zal een grote aanwinst zijn voor PUB, in de context van de vele projecten die het bedrijf in de pijplijn heeft. Zijn kennis van de markt gaat hand in hand met onze ambities," zegt Philippe Warzée, redactiedirecteur en ceo van PUB. Kal Ladha, aandeelhouder en directeur van TNP, voegt hieraan toe: "We zijn verheugd dat Ludovic het PUB-team komt versterken en, door de reclameafdeling in huis te halen, de titel een grotere wendbaarheid en een nieuwe dynamiek geeft in zijn aanbod van communicatiemiddelen ten voordele van zijn huidige en toekomstige klanten." PUB wil Thierry Magerman oprecht bedanken voor het feit dat hij de afgelopen jaren de vlag van PUB met succes heeft gedragen. Het hele team van PUB wenst hem het allerbeste voor de toekomst.