LVTPR zet nieuwe website online

Crea / News

LVTPRPR- en communicatieadviesbureau LVTPR introduceert zijn nieuwe website. Het centrale uitgangspunt: LVTPR ademt, proeft, voelt en doet PR. Zie daar ook de nieuwe pay-off die hierop is afgestemd: wij zijn PR. Hoewel de manier waarop het bureau het PR-vak invult voor zijn Consumer & Brands-, Business & Technology- en Corporate-klanten in Nederland, België en Luxemburg continu verandert, blijft het in de kern echter altijd PR: het bevorderen van wederzijds begrip tussen een organisatie en zijn respectievelijke doelgroepen.

Op de nieuwe LVTPR-website ligt veel nadruk op de energieke bedrijfscultuur. In beeld, via foto’s van het personeel in diverse werksituaties. De prominente plek van cases laat zien dat PR-werk zeer divers en allesomvattend kan zijn. Van kleine tot grote bedrijven en van Belgische of Nederlandse campagne tot Benelux-accountteam, LVTPR is ervan overtuigd dat cases het PR-verhaal uiteindelijk beter vertellen dan welke verkooptekst dan ook.

« Of je het PR-vak nu bestempelt als mediarelaties, contentmarketing of stakeholder-communicatie. Of dat je het hebt over corporate communicatie, social-mediacampagnes of digital marketing. In de basis is het altijd gewoon PR. En dat is waar we goed in zijn. Daarom geen gekke naamsveranderingen of vreemde zijsprongen, LVTPR is het Benelux PR-bureau voor B2C- en B2B-bedrijven die hun communicatiedoelstellingen willen bewerkstelligen, » zegt Charly Lammers van Toorenburg, ceo van de LVT Group, waar LVTPR onderdeel van is. « LVTPR is door Holmes Report opnieuw bekroond met een plek bij de drie Best Benelux Agencies to Work For. Het zijn uiteindelijk ook de mensen die een bedrijf maken tot wat het is, zeker in de PR. Om die fijne cultuur nu zo duidelijk terug te zien op onze nieuwe site maakt me trots. »