Maak dat mee, teevee!

MaakhetmeeTV 1

Crea / News

MaakhetmeeTV 1

Triamant introduceert MaakhetmeeTV: met dat nieuwe platform, gebaseerd op de beroemde app WhatsApp, brengt de Belgische woonzorginnovator zijn bewoners en hun familie en vrienden dichter bij mekaar.

MaakhetmeeTV 2

MaakhetmeeTV is een tv-scherm dat in de centrale ontmoetingsruimte staat. Hierop krijgen de bewoners van Triamant foto’s, filmpjes en berichtjes van familieleden en vrienden te zien. Via dit platform worden gesprekken tussen de bewoners mogelijk en kan de band met de buitenwereld versterkt worden. Op termijn moet het platform ook een plaats vinden in de nieuwe sites van Triamant. Het profileert zich als een gebruiksvriendelijk platform waarop foto’s, video’s en berichten in drie eenvoudige stappen kunnen opgeladen worden vanaf de webbrowser of smartphone. De inzendingen komen terecht in een database die gemonitord wordt door de medewerkers van Triamant. Alle foto’s, video’s en berichten komen in een slideshow terecht, zichtbaar op de MaakhetmeeTV.

Triamant zet met MaakhetmeeTV naar eigen zeggen in op "technologie die bruikbaar en begrijpbaar is voor alle generaties."

Credits:
Creation: Friendship
Production movie: Louk Voncken
Digital production: Lunar Gravity