Mad About Spring

Spring_Brandmovie-shot

Crea / News

Spring_Brandmovie-shot

Mad about you ontwikkelt de internationale rebranding van Spring. Spring is onderdeel van PostNL en verzorgt internationale verzendingen voor een breed scala aan klanten. Het had een nieuwe merkstrategie, positionering en identiteit nodig. PostNL vertrouwde deze opdracht toe aan het Belgische bureau Mad about you, na eerdere succesvolle samenwerkingen. Dankzij de elektronische handel (en de thuisleveringen) duikt Spring ook bij ons steeds meer in het straatbeeld op...

Spring Global Mail ontstond 15 jaar geleden uit een joint-venture van drie grote internationale postbedrijven: PostNL, Royal Mail en Singapore Post. Vandaag is het volledig in handen van PostNL, actief in 190 landen en doet het ook veel meer dan internationale postbezorging. Een rebranding was daarom noodzakelijk. Mad about you hielp Spring om het merk opnieuw strategisch te positioneren. Het vernieuwde merk ondersteunt de snelle groei in e-commerce en de nieuwe zakelijke strategie, die steeds meer gedreven wordt door oplossingsgericht denken.

De nieuwe tagline ‘Global Delivery Solutions’ maakt duidelijk waar Spring vandaag en in de toekomst voor staat. De nieuwe visuele identiteit daagt uit om het logo vanuit verschillende perspectieven te bekijken, net zoals het merk ook maatoplossingen ontwikkelt voor zijn klanten. Bijhorend werd ook een credo ontwikkeld dat door alle medewerkers en klanten enthoesiast werd onthaald en de fierheid bij het bedrijf tastbaar maakte: “We listen, we inspire, we deliver.”