Mad about you blaast 5 kaarsjes uit

Communication / News

Mad about you

© Bart Van de Perre


Het brand & identity agency Mad about you bestaat 5 jaar en dat is een goede reden om even achterom te kijken. In vijf jaar tijd heeft het bureau, opgericht door Marieke Bueters, Evert-Jan De Kort en Isabelle Leleux een mooie track record neergelegd, ook al was het bureau voor de buitenwereld niet altijd erg zichtbaar. Bedrijven als SD Worx, PostNL, Telenet, Degroof Petercam, Haribo Benelux en essent.be maken deel uit van het klantenbestand. “We hebben stuk voor stuk mooie herinneringen aan alle trajecten die we de afgelopen jaren met onze klanten hebben afgelegd," horen we bij Mad about you. "Het is fantastisch om te zien dat we bedrijven een grote stap vooruit helpen door op een no-nonsense manier te reflecteren over hun DNA en die reflectie om te zetten in een duidelijk verhaal en bijhorende visuele identiteit.”
© Bart Van de Perre

© Bart Van de Perre


Mad about you helpt bedrijven merkgericht te denken en te handelen, vaak wanneer zij een transformatie meemaken. Typische projecten zijn corporate branding, positioning, employer branding, purpose- en valuesoefeningen. De combinatie van strategisch merkbeleid en sterk design dus: "Door ons empathisch op te stellen en zeer diep in de organisatie te gaan, kunnen we een authentiek, menselijk en connecterend verhaal neerzetten. Het mooiste compliment dat we al meermaals hebben gekregen, is dat klanten (opnieuw) trots zijn op hun bedrijf."
Hoe kijkt het bureau naar de toekomst? “De focus zal blijven op de combinatie van strategie en design, maar daarnaast willen we onze klanten ook meer ondersteunen in het tot leven brengen van hun merk. Daarvoor zijn we steeds op zoek om ons door de juiste partners te laten omringen, vooral naar social media zien we mooie samenwerkingsopportuniteiten.”

  • Geen artikel