mad about you geeft Degroof Petercam en Cheops zetje

Crea / News

Degroof PetercamDegroof Petercam koos voor mad about you om een nieuw employer brand te ontwikkelen. Na de fusie stond het bedrijf voor de uitdaging om twee interne culturen te stroomlijnen en tegelijkertijd ook de sterktes van Degroof Petercam naar buiten te brengen voor toekomstige medewerkers. DGP_ADS_JUSTINEVia een empathische benadering waarin een een grote variatie medewerkers uit verschillende internationale vestigingen werden betrokken, ging mad about you op zoek naar ziel en motivatie van de mensen achter Degroof Petercam. Mad about you bracht hun trots en toewijding tot leven onder de baseline “Make a Mark”. Het persoonlijke commitment van medewerkers werd via authentieke testimonials in campagne omgezet.
CheopsOok voor Cheops, een IT services bedrijf uit Antwerpen, ontwikkelde mad about you de bijpassende ambitieuze visie voor alle werknemers. Om de groei te ondersteunen stond Cheops voor de tweevoudige uitdaging om op te vallen in een zeer drukke IT markt en daarbij de juiste profielen aan te trekken.
Mad about you slaagde erin om het onderscheidend karakter met andere IT bedrijven naar boven te brengen en te vertalen in de campagne ‘Let’s talk ambition’. Via gebruik van social media werd Cheops op de kaart gezet, met een record aantal aanwervingen tot gevolg. De case werd onlangs door LinkedIn op haar Inspiration Day in Brussel aangehaald als best practice voorbeeld hoe personal & corporate branding in één employer verhaal verweven kunnen worden.