Magische momenten met Payconiq en Boondoggle

Crea / News

Boondoggle Payconiq Er zijn van die momenten waarop het geluk volledig aan jouw kant lijkt te staan. Doodzonde als je daar dan toch niet ten volle van kan profiteren. Met die achterliggende gedachte creëerde Boondoggle de lanceringscampagne voor de Payconiq by Bancontact-app, de nieuwe mobiele betaalapp die ontstond uit het samengaan van de Payconiq- en Bancontact-app.Boondoggle Payconiq
Gemiste kansen omdat je je portefeuille vergeten bent? Daar maakt de Payconiq by Bancontact-app voorgoed komaf mee. Het ultieme soldenkoopje, de perfecte last minute, de vrouw of man van je dromen die je spontaan wil trakteren… een gebrek aan cash of bankkaarten is geen spelbreker meer. Met de app betaal je ‘verrassend eenvoudig mobiel’, on the spot. Want als er één ding is dat iedereen altijd op zak heeft… dan is dat wel de smartphone! De campagne loopt op tv, waar de lanceringsspot het verhaal vertelt van een prille love story die nog net gered wordt door de Payconiq by Bancontact-app.
Daarnaast worden drie manieren van betalen met de app (in de winkel, online en tussen vrienden) ook naar voor gebracht op radio, digitale affichage, cineposters en een uitgebreide online campagne met social, search en display bannering. Tot slot werd ook aan een B2B-luik gedacht dat naadloos aansluit bij de campagne.


CREDITS
Client: Bancontact Payconiq Company
Contacts: Nathalie Vandepeute, Lotta de Meulenaere, Marie-Isabelle de Potter, Thierry Vandermeeren
Agency: Boondoggle
CD: Leon Jacobs
Creation: Robbie Cap, Chris Goossens, Bram Van Moorhem, Maike Borms, Léo Destatte, Dirk Pierloot, Gerlinde Jonckheere
Agency Producer: Bérengère Lurquin,
Account team: Inge Crauwels, Ilse Croons, Silvie Erzeel, Sophie Gravensteyn
Strategic Directors: Stijn Cox, Carla Mouchbahani
Graphic Designers: Philippe Pauwels, Jef Van Eeckhout
Film Production Company: Caviar
Director: Frank Devos
Producers: Ilse Joye, Cleo Steyfkens
Print Production Company: Uncle Bob
Producers: Leen Van den Brande, Johan Delissen
Photographer: Koen Demuynck
Radio Production Company: Raygun