HR Pioneer Award voor Marbles en UZ Brussel

Awards / News

Op donderdag 19 april gingen de Belgian HR Pioneer Awards door in The Event Lounge te Brussel. Deze inspirerende gala-avond werd georganiseerd door Trends en Kanaal Z. Marbles streed mee binnen de categorie HR Pioneer Award External Communication samen met de andere genomineerden Scania, Van Dievel, 361° en The Oval Office. Het Antwerps communicatiebureau won met 45% van de stemmen.
De  winnende case van Marbles, ‘Onbeperkt verlof werkt’, stond in teken van de campagne rond hun befaamd onbeperkt verlof. CEO Tom Herrijgers besliste zo’n 2 jaar geleden om zijn team (betaald) onbeperkt verlof™ te geven. Toch is dit er niet van de ene dag op de andere gekomen. Het is een onderdeel van een globale Employer Branding strategie waarin zelfsturing met vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen centraal staat.
Deze award is voor Marbles meer dan een trofee en mediapakket (t.w.v. €33.535) alleen. Het is een bevestiging dat hun creatieve en vernieuwende HR aanpak, met onbeperkt verlof als paradepaardje, werkt.
UZ BrusselHet UZ Brussel haalde dan weer het meeste stemmen voor de interne communicatie in het kader van ZORG2030, de campagne over de toekomst van de gezondheidszorg, want de toekomst van de zorg, die maken we samen.
ZORG2030 is opgezet als een brede dialoog over hoe de gezondheidszorg er in de toekomst zou moeten en kunnen uitzien, en wat de plaats van het UZ Brussel en de VUB in dit alles kan zijn. Medewerkers, patiënten, studenten, huisartsen, experten uit andere domeinen, … iedereen werd uitgenodigd om online via het dialoogplatform www.zorg2030.be en face-to-face via de ZORG2030 dialoogdagen ideeën uit te wisselen. Een dergelijke dialoog sluit helemaal aan bij de cultuur van de VUB en van het UZ Brussel, waarin het woord ‘samen’ centraal staat.