Marbles helpt Kinderkankerfonds bij digitale vernieuwing

logo_marbles

Budgets / News

logo_marblesHet Kinderkankerfonds, de Vlaamse vereniging die zich inzet voor een betere levenskwaliteit van kinderen met kanker en hun gezinnen, heeft digitaal communicatiebureau M​arbles o​nder de arm genomen om hen in eerste fase te helpen bij de vernieuwing van hun website. De huidige, verouderde website, laat het vandaag niet meer toe om op een hedendaagse manier te communiceren met de doelgroep van het Kinderkankerfonds. Marbles ontwikkelde proactief een visiepresentatie waarmee ze het Kinderkankerfonds konden overtuigen van de mogelijkheden die er anno 2016 bestaan om hun stakeholders te bereiken.

Met de nieuwe website voor Kinderkankerfonds wil Marbles zijn engagement om non-profit organisaties te ondersteunen in het benutten van digitale opportuniteiten onderstrepen. "Ook al werkt Marbles voor bedrijven en merken die zich voornamelijk focussen op resultaten, vinden we het belangrijk om ons ook te blijven inzetten voor organisaties en verenigingen die, vaak met weinig middelen, elke dag mensen willen helpen,” zegt Tom Herrijgers, zaakvoerder Marbles.

Marbles helpt onder meer ook Technopolis, De Maakbare Mens, FSC, Vliruos, Kindervreugd & Amate bij hun digitale vernieuwing. Daarnaast werkt Marbles ook voor bedrijven als SBB Accountants & Adviseurs, BesixPark, Vasco Keukens, Bruynseels-Vochten, Dienstenthuis & Vandersmissen Feestservice.