Marketing FiZZ behaalt SharpSpring Platinum Certificate

Communication / Marketing / News

Marketing FiZZ, een marketing- en communicatiebureau voor IT- en softwarebedrijven, heeft het Platinum-Level Certificate binnen het partner certification program van SharpSpring behaald. Met dit programma beloont SharpSpring, een globale verlener van cloud-based marketingsoftware-oplossingen, zijn partners die bewezen hebben expert te zijn binnen marketing automation. Het certificaat bewijst dat Marketing FiZZ in staat is om zijn klanten te helpen bij het genereren van gekwalificeerde leads, het converteren van deze leads naar effectieve sales en het optimaliseren van de ROI van hun marketingcampagnes.

Rick Carlson, CEO van SharpSpring, zegt: “Bedrijven die leiders zijn in marketing automation zullen hoogstwaarschijnlijk ook leiders worden in de digitale marketing industrie. Wanneer partners zich extra inzetten om een hoger certificaat te behalen, weten wij dat ze de waarde van marketing automation echt begrijpen en dat ze toegewijd zijn om de hoogste resultaten voor hun klanten te behalen.”

Vorig jaar behaalde Marketing FiZZ ook al het Gold-Level Certificate binnen het partner certification program van SharpSpring.