Marple & Moon ondersteunt girl bosses

Marketing / News

unsplash business womanOm haar eenjarig bestaan te vieren lanceert Marple & Moon, expert op het gebied van marcomstrategieën opgericht door Lise-Marie D’Hooghe en Sophie Chevalier, een coachings- en ondersteuningsproject voor jonge ondernemers in België. En meer in het bijzonder de 'girl bosses' van vandaag.
Zonder profeminist te willen zijn, moet een vrouw nog steeds bijzonder goed haar mannetje kunnen staan in de vaak harde zakenwereld. Op vlak van ondernemerschap is er van genderevenwicht nog lang geen sprake, vooral dan in de financiële of digitale wereld. Onder het motto van 'samen sterker' biedt Marple & Moon daarom twee vrouwelijke ondernemers de kans om strategisch marcomadvies te ontvangen. Bovenop een strategische marcomaanbeveling om je zaak te lanceren of te boosten, krijg je als vrouwelijke ondernemer gedurende zes maanden ook gratis coaching en advies om je weg te vinden in de steeds complexer wordende digitale wereld.
Voor de uitvoering van het project laten Lise-Marie D’Hooghe en Sophie Chevalier zich omringen door vier andere vrouwelijke ondernemers. Experts op het gebied van strategie, communicatie en marketing, Nathalie Erdmanis (AG Insurance), Joëlle Liberman (Egerie Research & Strategy), Heidi Carlens (there communication) en Belen Ucros (Edge Communication) selecteren hun top vijf uit alle ingestuurde projecten, in het Frans of in het Nederlands. Vervolgens verdedigen de 5 ondernemers hun zaak voor de nationale jury. Nadien worden hieruit twee winnaars bekendgemaakt.
Wie deel wil nemen, kan haar dossier in .ppt of .key-formaat (maximaal 10 pagina's), in video of een ander innovatief formaat indienen. Alle bestanden moeten uiterlijk op 23 november verzonden worden naar hello@marpleandmoon.com. En laat hen vooral weten:

  • Waarom je dit project hebt gelanceerd?
  • Wat de huidige staat is van het project (volgens het businessplan dat je had gedefinieerd)?
  • Wat je ambities zijn?
  • Waarom de jury jou zou moeten kiezen?