Matthias Dobbelaere-Welvaert ambassadeur Triumph

Communication / News

Matthias Dobbelaere-Welvaert TriumphMatthias Dobbelaere-Welvaert, een bekende stem in het debat over privacy, is benoemd tot Triumph Mobility Ambassador. Onlangs kondigde Matthias Dobbelaere-Welvaert nog aan deJuristen, het juridisch kantoor dat hij bijna 10 jaar geleden oprichtte, te verlaten en zijn focus te richten op nieuwe uitdagingen. Via een creatieve manier liet hij via sociale media weten, dat het tijd was voor nieuwe uitdagingen.
Via Triumph-dealer BMC in Assenede kwam Dobbelaere-Welvaert in contact met Triumph, een merk waarmee hij al enige jaren rijdt. Na enkele gesprekken kwamen beide al snel tot de conclusie dat passie, ondernemen, verhalen vertellen en de toekomst prima vallen te combineren in een rol waar beide iets voor elkaar kunnen betekenen. Matthias’ brede netwerk, bekendheid, politieke & media betrokkenheid, multi-media kennis, ondernemersmentaliteit en liefde voor motorrijden (en het merk Triumph) maken dat beide partijen er snel uit waren.
Als Triumph Mobility Ambassador  zal Matthias zich in gaan zetten om verhalen te vertellen, passie voor en de toekomst van het motorrijden onder de aandacht van een breed publiek te brengen en dit te doen op een creatieve en multimediale- manier. Dobbelaere-Welvaert moet niet bestempeld worden als influencer die tegen vergoeding roept wat de doelgroep wil horen. Hij is iemand die via zijn eigen kanalen (Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, etc.) en op zijn eigenzinnige manier, mobiliteit op verschillende (Triumph-)motorfietsen onder de belangstelling zal brengen. Zowel voor Triumph als Triumph dealer BMC is het belangrijk om voor deze serieuze boodschap een ambassadeur  te hebben met aanzien en geloofwaardigheid, die weet waar hij over praat en een Triumph-hart heeft. “Buiten dat wij Matthias al lang kennen als klant trok zijn afscheidsfilmpje direct onze aandacht . Wij zijn van mening dat we Matthias de uitdaging kunnen geven die hij zoekt om zowel mobiliteit als ook Triumph beter op de kaart te zetten”, aldus Kristina de Rycke van BMC te Assenede.
Onlangs kondigde Triumph Herman Brusselmans al aan als ambassadeur voor het merk. Dobbelare-Welvaert is een perfecte toevoeging om juist ook de serieuze kant van motorrijden en het merk Triumph te belichten binnen zijn netwerk en volgers. “Hoe meer mensen met aanzien en bekendheid ons merk een warm hart toedragen en dit ook uitdragen, hoe beter”, aldus Cees de Rooij, algemeen directeur Triumph Benelux.