Maxus: Els Thielemans volgt Gino Baeck op

els thielemans maxus

News

els thielemans maxusMindshare en Maxus gaan volop investeren in data, insights en research. Het huidige team van econometristen, math men, onderzoekers en strategen zal voortaan aangestuurd worden door Bart de Pauw. Hij is als partner business planning toegetreden tot het executive committee. Hij maakte voorheen al furore als advertising sales development manager van Sanoma Media, marketing director van RMB en COO van OMD.

Daarnaast versterkt Benoit Pissoort het managementteam van Mindshare en Maxus. Hij neemt er de leiding over de televisie-, cinema- en videoteams. Tot voor kort was hij senior accountmanager bij Medialaan. Hij heeft ook ervaring als tv supervisor & co-ordinator en zal in zijn nieuwe rol instaan voor trading en innovatie.

Maxus

 

Last but not least wordt Els Thielemans CEO van Maxus. De afgelopen drie en een half jaar heeft zij er als managing director samen met haar team voor gezorgd dat Maxus verviervoudigd is qua omzet en aantal teamleden. In die periode werd zij geflankeerd door Gino Baeck, die al sinds 2009 als CEO mee aan de kar van Maxus trok. Hij zal zich voortaan toespitsen op GroupM en Mindshare - waar hij óók CEO is - en laat hij Maxus in vol vertrouwen in de handen van Els Thielemans, die dit jaar haar tiende jaar bij GroupM heeft ingezet.