Mediahuis Connect hertekent managementteam

PatrickBoon-MarkMaldeghem

News

PatrickBoon-MarkMaldeghemPatrick Boon (foto links), huidig business director Jobat Media, wordt vanaf 1 april de nieuwe sales director National Advertising van Mediahuis Connect. Hij volgt hiermee Mark Daemen op, die sinds kort aan het hoofd staat van de strategische cel Digital & Product Development. Binnen Jobat Media wordt Patrick Boon opgevolgd door Mark Maldeghem (foto rechts), die zijn huidige functie van director Operations Advertising Mediahuis ruilt voor de functie van business director Jobat Media.

Mediahuis Connect trekt met deze interne verschuivingen niet alleen de kaart van continuïteit en stabiliteit maar kiest er ook bewust voor om intern talent alle kansen te bieden om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Bart Decoster, corporate director Mediahuis Connect: “Recent nog maakte de oprichting van de strategische cel Digital & Product Development duidelijk dat we met Mediahuis Connect kiezen voor een grotere focus en toewijding ten aanzien van de digitale ontwikkelingen binnen onze markt en ons mediabedrijf. De verschuivingen binnen ons managementteam ondersteunen dit toenemende belang van digitale reflectie en verzekeren bovendien een gedreven marktbenadering. Ik ben dan ook heel blij dat zowel Mark als Patrick het management team van Mediahuis Connect verder versterken en hun jarenlange expertise zullen gaan inzetten, ten voordele van onze verdere groei.”

Zowel Patrick Boon als Mark Maldeghem nemen hun nieuwe functie op per 1 april. Vanaf vandaag start een transitieperiode om de volledige taakoverdracht nog voor de zomer te realiseren.

Patrick Boon startte zijn carrière bij Landbouwkrediet (nu Crelan) en maakte na 9 jaar de overstap naar de media waar hij achtereenvolgens sales-directiefuncties bekleedde bij Roularta Media Group en First Media. In 2009 werd hij business director Jobat Media.

Mark Maldeghem startte zijn loopbaan bij Plantin (nu Heidelberg) en ging achtereenvolgens aan de slag bij Creo Inc. (nu Kodak) en Truvo, waar hij zowel sales- als service-gerelateerde functies bekleedde. Sinds 2012 vervulde hij  verschillende servicegerelateerde functies voor zowel Concentra als Mediahuis en zijn regie Mediahuis Connect.